HTML

antirec

Értékes programok és gondolatok tárháza. Sok minden, ami kimarad a reflektorfényből. Mindenkinek, aki unja, hogy ugyanazok, ugyanarról, ugyanazt mondják, ajánlják, írják stb.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy jó kis fesztivál

2009.05.24. 22:48 annacsek

Ha elég a megabóvli, megatömeg, megezsincs, megazsincs, se budi, se tisztaság jellegű fesztiválokból, akkor érdemes kimenni Érdre június 21-21.-én az második Első Fesztiválra.

Lesz Ghymes, Korál, Quimby, 30Y, PASO, Suhancos és több érdi zenekar. Emellett mászófal, masszázssátor, játéksátor biliárddal, csocsóval, pingponggal stb. Jó pia és kajaárak. Ingyen jegyet lehet nyerni, ha játszol a papiruszportálon. Még szüzek, ez csak a második alkalom, így aztán ügyelnek a kiszolgálásra, na és nincsenek messze pesttől sem. Részletes info a honlapjukon www.elsofesztival.hu.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antirec.blog.hu/api/trackback/id/tr71141600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása